LINCAN ENSEMBLE
Een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten

LINCAN ENSEMBLE

Wij helpen u graag bij uw boeking!
Bel: +31 (0)610 928 044


Biografie:

Sinds 2003 is het Lincan-Ensemble in binnen- en buitenland bekend als een authentiek Roemeens orkest. Het Lincan-ensemble heeft verschillende prijzen gewonnen op verschillende muziekfestivals, ze hebben ook verschillende optredens gehad op televisie en radiozenders. Grote muziekfestivals zoals: International Gipsy Festival in Tilburg / Holland, Sziget festival in Boedapest / Hongarije, Khamoro Festival in Praag / Tsjechoslowakije en vele andere muziekfestivals hebben het Lincan Ensemble uitgenodigd voor hun speciale muziek.

De muzikanten van dit orkest zijn gespecialiseerd in verschillende muziekstijlen, zoals: klassiekermuziek, folkloremuziek, zigeunermuziek en zigeuner-jazzmuziek (hot club de France / stijl van Django Reinhard), wereldmuziek.
Met gemak verplaatsen zij zich van klassieke muziek naar jazz muziek, van Roemeense muziek naar Hongaarse en Russische muziek of van volksmuziekarrangementen naar hun eigen muzikale arrangementen. Kortom, Lincan Ensemble is het orkest die het verdient om live gezien en beluisterd te worden.

 

Recensies :

 

Videofragment

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info