LINCAN ENSEMBLE
Een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten

MUZIEK PROJECTEN

Wij helpen u graag bij uw boeking!
Bel: +31 (0)610 928 044

MUZIEKPROJECT 18 sep. 2021 / TRIO LINCAN / ZOMER OP DE KLANK VAN MUZIEK

Met hulp van Cultuurfonds Zoetermeer gaf Trio Lincan op 18 september 2021 in Stadtheater Zoetermeer een concert binnen het project ''ZOMER OP DE KLANK VAN MUZIEK ''. Wij danken Cultuurfonds Zoetermeer voor de steun en hulp aan het ''Trio Lincan'' voor de realisatie van dit muzikale project ''ZOMER OP DE KLANK VAN MUZIEK ''.

 

 


MUZIEKPROJECT 5 sep. 2021 / TRIO LINCAN / THE GOODWILL OF MUSIC

Met hulp van Gemeente Den Haag gaf Trio Lincan op 5 september 2021 in Concordia een concert binnen het project ''THE GOODWILL OF MUSIC ''. Wij danken Gemeente Den Haag voor de steun en hulp aan het ''Trio Lincan'' voor de realisatie van dit muzikale project ''The Goodwill of music ''.


ONS VOLGENDE MUZIEKPROJECT 2021-2024 / OP KLASSIEKE MUZIEK HET GELUID VAN DE CIMBAAL

De cimbaal is een Oost-Europees instrument dat voorkomt in Hongarije, Roemenië en Tsjechoslowakije. In West-Europa is dit instrument zeer weinig bekend, vooral in de klassieke muziek.

Giani Lincan, een van de grootste promotors van de cimbaal-muziek op dit moment, komt met een uniek muziekproject voor de cimbaal en het strijkorkest. Dit muzikale project bevat verschillende composities uit het repertoire van klassieke muziek, getranscribeerd voor cimbaal en strijkorkest. Ook zijn eigen composities bewerkt door hem zelf voor cimbaal en strijkorkest of symfonieorkest.

Videofragment - Giani Lincan live in concert.


Als u van plan bent een concert of festival te organiseren en u houdt van ons muziekproject, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de beste optie voor uw evenement. Er is mogelijk te boeken als kwintet (eerste viool, tweede viool, altviool, cello, contrabas) + cimbaal solist, of volledig strijkorkest (13 strijkers) + cimbaal solist.

Stel ons uw vragen via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


E-mailen
Bellen
Map
Info